blackest

2023 év elején a zenekar ismét studióba vonult, hogy rögzítse immár az ötödik nagylemezét. Augusztus 18-án pedig napvilágot látott a 'Blackest',  a zenekar eddigi legkomorabb albuma, melyet már a közönség és a szakma is az év legjobban várt anyagai között tartott számon.

Listen Spotify

Köszönjük, hogy vásárlásoddal közvetlen a zenekart támogatod!

KÉT HÉTEN belül tudjuk a csomagokat szállítani. Köszönjük a türelmet!

///

Thank you for supporting the band directly with your purchase!

The delivery to abroad takes 2-3 weeks. Thank you for your patience.

///

CSERE // MEGGONDOLTAD MAGAD

Ha nem tetszik a termék vagy nem jó a megrendelt méret, vagy csak meggondoltad magad, amennyiben van készleten másik belőle cseréljük vagy visszaküldjük az árát.

GYIK (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

1. Megrendeltem a csomagom, nem kaptam róla értesítést, minden rendben van? - A rendszer automatikus üzenetet küld a vásárlásról, ami gyakran a spam (kéretlen) mappában landol az e-mailek között.

2. Már 4 napja megrendeltem a csomagom és semmi hír nincs róla. - Próbáljuk minél előbb küldeni, de 2 héten belül mindenképp. Értesítést csak a postázás előtt küldünk, ha már feladtuk a csomagot, hogy nem sokára megérkezik.

3. Nem kaptam értesítést a futártól. - Néha postán tudjuk feladni a csomagokat, akik nem mindig küldenek előzetesen, de ha nem találnak otthon hagynak értesítést.

4. Kaptam egy számlát, pedig már kifizettem a vásárlást régebben. - A számlát utólag állítjuk ki, nincs fizetési kötelezettséged utána.

5. Személyes átvételt kértem, mikor mehetek? - Küldünk egy értesítést, amint átvehető, itt is szükségünk van egy kis időre, hogy össze tudjuk állítani és el tudjuk szállítani a boltba a csomagod.